Het weer laat het vandaag afweten, maar toch heb ik enorm veel zin in de eerste lentedagen. Heerlijk in het zonnetje op de fiets in een dun jasje.. Dit lijkt al weer te lang geleden dat dat kon. Ik ben daarom ook op zoek gegaan naar de stoerste trends voor de lente in 2015!

DENIM op DENIM
Denim is al een hele lange tijd in de mode, maar dit jaar is denim hét item van het voorjaar. Het gaat bij deze trend om het dragen van denim OP denim. Daarnaast zijn de items afgeleid van de jaren ’70. Dus duik snel de kast van je moeder in om een kekke jeans met wijde pijpen uit de kast te trekken! Je loopt er dan helemaal hip bij!

Bron: www.trendstyle.net
Bron: http://www.trendstyle.net

LEER
Heerlijk vind ik het dat er zijn softe, girly trends het winnen van dé stoere vrouwen look. Dit voorjaar staat ook in het teken van leer. Ik ben daar ontzettend blij mee! Leer is en blijft tijdloos en is enorm makkelijk te combineren. Ook mag je dit voorjaar leren jasjes dragen die uit de jaren ’70 komen! Je moeders kast komt dit jaar dus écht goed uit. Wie weet heeft je oma ook nog wel een lekker leer jasje uit de jaren 70. Het maakt niet uit wat voor model het is als het maar vintage is en van leer. Heerlijk stoer dus!

Bron: www.trendstyle.net
Bron: http://www.trendstyle.net

PRINTS
De allerlaatste trend die ik benoem zijn de prints. Met deze prints kan je heerlijk je gang gaan. Het maakt niet uit hoe bont je het maakt, want prints op prints mogen ook deze lente! Wat een keus hebben we dit jaar en heerlijk niet-zo-braaf! DWARSS-er kan eigenlijk niet.. Mix & match is hét kernwoord van dit jaar.

Bron: www.trendstyle.net
Bron: http://www.trendstyle.net

 

Ga jij voor denim on denim, leer of prints? Je kan het natuurlijk ook allemaal combineren!