Lieve chiazaad,

De dag is gekomen dat wij kennis met elkaar hebben gemaakt. Ik was al die tijd enorm benieuwd naar je. Er werd enorm veel over je verteld en dat was altijd erg positief. Ik trok dus de stoute schoenen aan vanochtend om je in huis te halen. Ik vond je trouwens best duur en je lijkt op random sesam zaad pitjes. Jij zou het speciale zaadje zijn dus ik wilde het toch proberen. Zonder enige twijfel heb ik je meegenomen naar huis. Thuis aangekomen kon ik me niet in bedwang houden. Ik opende je en ik moet zeggen je geur viel me al direct tegen. Het leek wel of ik cavia voedsel opende. Oei, dat was geen goede starter. Wellicht mag ik niet alleen op je geur afgaan. Ik pakte een kommetje en ik deed er wat magere yoghurt in. Blijkbaar ben je, volgens de echte kenners, niet goed te combineren met volle yoghurt. Ik gooide je in zo’n drie eetlepels in de kom met yoghurt. Ik moet zeggen dat je niet veel kleur bevat, dus mijn yoghurt zag er nog steeds niet uit als een feestje. Ook dat viel me tegen. Je ging tenslotte toch mijn boterham met felgele kaas vervangen. Maar ik moest het belangrijkste nog doen: je tot me nemen. Alleen dan mocht ik je beoordelen. Ik pakte mijn eetlepel en bracht je naar mijn mond. Er gingen vele gedachten door me heen: “Dit is het moment, eindelijk na al die tijd!”. Ik was op van de zenuwen! Eenmaal in mijn mond sabbelde ik op je en eerlijk is eerlijk.. Wat viel JIJ tegen. Ik vond er he-le-maal niks aan. Ten eerste had je het vocht uit de yoghurt al in je getrokken en dat voelde niet helemaal goed. Je was een beetje slijmerig en smakeloos. Snel slikte ik je door, maar je bleef overal tussen mijn tanden hangen. Gavderderrie, nu moest ik ook nog met mijn handen en stokjes je tussen mijn tanden uithalen. Deze hele ervaring heeft me enorm teleurgesteld. Ik had dit echt niet van je verwacht. Ben je wel wie je bent? Of zijn het de marketeers die je definieren als “Raw Super Food”. Ik zal je nu gratis aan iemand weggeven en terug overstappen op een boterham met kaas ’s ochtends.

liefs

 

Advertenties