Hoeden zijn en blijven altijd een musthave voor iedere vrouw. Ze zijn classy, chique, stoer of trendy en in alle kleuren & materialen verkrijgbaar. Ik heb momenteel zelf twee hoeden die beide een hele andere look hebben. Toch vind ik het vrij moeilijk om ze goed te combineren. Het is ook best wel wennen met een hoed op je hoofd. Je ziet namelijk (niet altijd natuurlijk) een stukje minder bij je ooghoeken doordat de flap van de hoed net er voor hangt. Daarnaast voelt het gewoon niet helemaal handig. Het waait ook wel eens (VAAK) in Nederland en dan ben ik altijd erg bang dat de hoed af waait. Daar gaat je classy look als je ineens achter je hoed aan rent op straat. Nee, dit is niet heel erg charmant. Ik ben het internet gaan afstruinen op zoek naar lookbooks zodat ik wat inspiratie kan opdoen “hoe een hoed te dragen”. Ik ben vooral gaan kijken op Polyvore.com. Helaas zijn dit wel vaak Amerikaanse producten dus niet altijd verkrijgbaar in Nederland. Wel leuk om inspiratie op te doen.

outfit 1

Outfit 1:
Ik heb deze outfit gekozen vanwege de kleuren en de maxi skirt. Ik ben een groot fan van grijs, zwart en wit. Het zijn namelijk kleuren die je altijd kan dragen. Felle kleuren vind ik snel lastig en niet mooi staan. De maxi skirt vind ik erg vrouwelijk en ook een musthave! Hieronder vind je de prijzen van de kleding en waar je ze kan aanschaffen:

– Wit shirt: €27,- verkrijgbaar via athleta.gap.com
– Maxi skirt: €9,11,- verkrijgbaar via victoriasecret.com
– Hoed: €19,- verkrijgbaar via dorothyperkins.com
– Sjaal: €2,00 verkrijgbaar via hm.com
– Make up kwastjes: €13,- verkrijgbaar via amazon.com
– Handdoeken: €58,- verkrijgbaar via wayfair.com
– Boeken: €41,- verkrijgbaar via etsy.com
– Sandalen: prijs onbekend verkrijgbaar via birkenstock.com
– Koffiehouder: prijs onbekend verkrijgbaar via photo-dictionary.com

 

 

 

 

Outfit 2:hoed2
Deze outfit heb ik gekozen vanwege de shorts. Ik draag zelf ook vaak korte broekjes met bijvoorbeeld korte laarsjes eronder. In de winter doe ik dit natuurlijk met een panty eronder, maar in de zomer ook gewoon met blote benen. Vooral high-waisted shorts vind ik zelf heel mooi staan. Ik ben geen fan van low-waist, dat zit echt helemaal niet lekker. Elke keer ben ik bang dat je mijn billen ziet met een low-waist short.
Hieronder vind je de prijzen van de kleding en waar je ze kan aanschaffen:
– Grijs shirt: €6,- verkrijgbaar via monki.com
– Shorts: €24,- verkrijgbaar via choies.com
– Sandalen: €105,- verkrijgbaar via windsorsmith.com
– Zwart tasje: €35,- verkrijgbaar via mango.com
– Geprint tasje: €400,- verkrijgbaar via vestiarecollective.com
– Oorbellen: €6,98,- verkrijgbaar via nastylgal.com
– Hoed: €49,- verkrijgbaar via jcrew.com
– Zonnebril: €9,11 verkrijgbaar via shopzerouv.com
– Sjaal: €4,14 verkrijgbaar via newlook.com
– Parfum: €15,- verkrijgbaar via lushusa.com