Het liefst zou ik elk jaar op wintersport gaan, maar qua tijd en geld komt dit niet altijd uit. Helaas heb ik dit jaar geen wintersport gepland staan. Dit betekent dat ik alleen kan dromen over de bergen en de sneeuw. Heel erg jammer, maar ik zal toch echt een indoor hal moeten gaan bezoeken binnenkort. Of stiekem een weekje spontaan wintersport…..
Ik ben dan geen enorme grote held in skiën, want ik ben pas vier keer in mijn hele leven op wintersport geweest. Toch vind ik het een van de meest toffe vakanties die je kan doen. Elke keer als ik in de skilift omhoog zit is het puur genieten. Het uitzicht is het allermooiste. Wauw, die bergen met sneeuw zijn echt adembenemend. Ik heb het geluk dat mijn huisgenoot bij een leuk wintersport merk werkt. Daardoor raak ik nog meer besmet met het “wintersport virus”. Vorig jaar mocht ik met haar en het bedrijf waar ze werkt genaamd Poederbaas mee naar Dutch Week in Val Thorens. Natuurlijk was dit niet alleen maar feest, want ook hard werken hoorde daarbij. Ik ben toen bekend geraakt met het merk en de mensen. Het merk Poederbaas verkoopt handgemaakte beanies en headbands. Het bedrijf is pas in 2010 opgericht door drie vrienden. Ze maakten zelf gehaakte mutsen, in eerste instantie alleen voor zichzelf. Langzaam verspreiden de Poederbaas mutsen zich over de Alpen. In de winter van 2010 – 2011 was de eerste collectie zelf gehaakte mutsen. De mutsen kenmerken zich door de felle kleuren. Poederbaas is nu een echt merk geworden. De mutsen zijn ideaal voor op wintersport, want ze hebben een lekkere fleeceband van binnen. Daarnaast heb je drie verschillende modellen zodat er voor iedereen de juiste muts is. Ikzelf heb nu twee hoofdbanden en een muts. Sinds dit jaar hebben ze ook een nieuwe lijn genaamd Essentials. Dit zijn mutsen en hoofbanden in basic kleuren zodat je ook in Nederland de mutsen kan dragen. De felgekleurde zijn ideaal voor op wintersport. Ik ben een groot fan van het merk! Dus ga je nog op wintersport, schaf er snel een aan!

collage-2015-03-09