Tot mijn grote verbazing zag ik gisteren dat herenzaak Gimbrère niet meer in de zaak zit. Mijn verbazing werd nog groter toen ik zag dat de zaak een transformatie had gekregen naar een ‘koele kat’. Tja, Coolcat heeft zich nu in deze zaak gevestigd. Het schijnt dat het één van de nieuwe winkelconcepten van Coolcat is in Nederland. De opening werd gedaan door het dj-duo Manuel Broekman en Géza Weisz, nou ze hebben dus wel geprobeerd het groots aan te pakken. Maar goed, even terug naar het begin van mijn verhaal. Ik liep dus langs de winkel samen met een vriendin en we besloten om eens voorzichtig de nieuwe winkel te betreden. Toen we door de kledingrekken gingen viel het mij direct op dat de kleding minder printjes en pailletjes hadden dan in de voorgaande collectie van Coolcat. Heel eerlijk, ik kwam er eigenlijk nooit maar ik baseer dit op de etalage van de winkel. Wel vond ik de kleding alsnog niet heel stijlvol en casual, want het was vrij sexy en soms toch een tikkeltje ordinair (denk hierbij aan een rode jurk met een soort van gat bij je buste.. Of leren rokjes die dan toch niet echt leer lijken maar eerder plastic). Er hingen wel leuke crop tops en lange rokken die je overal wel bij kan dragen.

De nieuwe Mix & Match collectie (zie http://www.coolcat.nl/nl/mixmatch) vind  ik wel erg leuk! Ik schrok wel een beetje van de prijs… Ik kan niet zeggen dat het dure kleding is, maar bij H&M of New Look zal je ongeveer dezelfde tops kunnen kopen voor een beduidend lager bedrag. Hoe vaak kan je nou een crop top aan in Nederland? Ik denk niet heel vaak. (Dat is mijn redenatie van hoe duur een kledingstuk mag zijn. Hoe vaker ik het kan dragen, hoe duurder het mag zijn.) Al met al is het wel de moeite om eens een kijkje te nemen in dit nieuwe winkelconcept van Coolcat. Ik ben geen echte fan, maar ik heb toch stiekem een maxi rok gekocht met split aan de voorkant. Ik ben benieuwd wat jullie van de nieuwe Coolcat vinden!

Mix&match
Een kleine inpressie van de nieuwe Mix & Match collectie van Coolcat

 

liefs