Ben je fan van humor, sarcasme en ongein? Ik heb een lijstje voor je gemaakt met websites en facebookpagina’s die hilarisch zijn en die je MOET volgen:

1) www.Upcoming.nl, Upcoming maakt lijstjes van bijvoorbeeld ’17 redenen om vandaag nog van bil te gaan’ of ‘17 Herkenbare dingen die je moeder deed als je jong was in de jaren ’80 en ’90’. Hilarische lijstjes waar je zeker jezelf in kan vinden! Ik ben groot fan!

2) www.speld.nl, uw vaste prik voor betrouwbaar nieuws. Heerlijk, het sarcasme spat van deze website af. Dit is ook echt een vaste prik voor mij! Als je de humor niet snapt… Tja, dan heb je geen humor wat mij betreft.

3) Ik kijk liever kattenplaatjes dan de Voice of Holland Facebookpagina, dit is ook echt een toppertje! Ik heb sowieso een gruwelijke hekel aan alle talentenshows op televisie (uitgezonderd De Beste Singer-Songwriter van Nederland) en de combinatie met kattenplaatjes is geniaal. Heerlijk kattenplaatjes kijken dus op jouw tijdlijn.

4) www.nsmbl.nl, deze website heeft de volgende beschrijving: “een lifestyle channel voor vrouwen die van meer houden dan roze glitters”. Kijk, meer hoef ik hier dus ook niet over te zeggen. Niet alleen het oppervlakkige gepraat over mode, maar ook leuke rijtjes over series en do it yourself zaken en nog veel meer!

Dit zijn weer genoeg tips voor de aankomende weken! Ga alles liken, lezen en delen.

liefs