Helaas hebben we nog maar 1 maand en 10 dagen te gaan totdat het nieuwe jaar is begonnen… Waarom gaat dit altijd ZO ontzettend snel? Gelukkig heb ik nog 6 toffe muziekevenementen op het programma staan in de maanden november en december.

  • 20 november: De Jeugd van Tegenwoordig, Poppodium 013 in Tilburg

Tickets nog verkrijgbaar via TICKETSWAP

  • 26 november: Kensington, Ziggodome in Amsterdam
  • 27 t/m 30 november: Weekend Magnifiek, Bungalowpark in Mol België
  • 17 december: Dotan, Poppodium 013 in Tilburg
  • 26 december: Draaimolen, Dudok in Tilburg
  • 31 december: Ergens in Budapest

Ik moet zeggen dat ik het jaar niet op een betere manier kan afsluiten. Stiekem schrik er ook van als ik zie hoeveel evenementen ik nog te gaan heb dit jaar! Heerlijk om met zoveel muziek de maanden door te komen.

Wat ga jij nog allemaal doen dit jaar? Ik ben benieuwd!

liefs