In maart 2015 ben ik dit blog gestart met het idee om hier elke week een update te posten. In de praktijk schijnt dit een stuk lastiger te zijn en is mijn blog nogal stil gevallen. Echter, nu ik wat meer vastigheid en struktuur in mijn leven heb, wil ik het toch meer oppakken om meer te bloggen. Daarom zal ik jullie een introductie geven van wie ik ben en mijn ‘history’.

Wie is DWARRS?

Mijn naam is Janneke (ja, die van Jip inderdaad) en ik ben geboren in Tilburg, Noord-Brabant. Als kind had ik een pittig karakter waardoor ik vaak mijn ouders het bloed onder de nagels vandaan haalde. Vanaf mijn eerste adem tot aan een jaar of 11 heb ik zowat alles bij elkaar gehuild. Een goed begin van het leven dus. Je zal nu wel een fijn beeld hebben van mij, maar geloof me… Het is allemaal goed gekomen.
Qua hobbies en sporten is het niet zo dat ik van-alles-en-nog-wat heb geprobeerd. Nee, ik ben meer iemand die van vastigheid houdt. Daarnaast wil ik ook goed in iets zijn, want anders vind ik er zelf geen bal aan.. Ik tennis al ongeveer zo lang als mogelijk is. Mijn ouders waren altijd op de tennisbaan te vinden, dus mijn zus en ik volgden snel. Als kind had ik wel redelijk “talent” en sloeg ik menig kind van de baan.  Nu tennis ik nog steeds met heel veel plezier. Naast tennis heb ik ongeveer 6 jaar een cursus drama gevolgd. Dat is ongeveer het tofste wat je kan doen als kind.. Heerlijk om 2 uur per week je fantasie volledig de loop te laten! Naast toneel heb ik een half jaar besteed aan keyboard les en streetdance. Deze twee laatste activiteiten waren allebei niks voor mij.

Nu ben ik een volwassen jonge vrouw van 24 jaar. Ik huil niet meer vaak (gelukkig) en ik heb mijn pittige karakter iets kunnen indempen. Ik sta nog steeds elke week op de tennisbaan en ik ben net student-af. Mijn studententijd was een van de mooiste tijden van mijn leven tot nu toe. Zo heb ik ook ongeveer alles gedaan wat iemand tijdens zijn studentijd wilt doen (bestuursjaar, commissies, reizen, stages en heel veel feesten). Ik gun iedereen deze tijd van zijn leven, heerlijk! Momenteel ben ik begonnen aan het “echte” leven ofwel de leven. Ik ben ongeveer 1 maand fulltime aan het werk. De omslag van studeren naar werken is wat mij betreft een totale levensverandering. Ik denk dat iedereen het hier wel met mij eens is. Je gaat van totale vrijheid naar ongeveer geen tot weinig vrijheid. Ik moet hier nog erg aan wennen, maar ik weet zeker dat dat goed gaat komen. In de vrije tijd, die ik dus af en toe heb, ga ik graag naar feestjes waar goede muziek zoals techno of deep house wordt gedraaid. Daarnaast wil sparen voor een reis naar Peru, want dat is momenteel wel mijn nummer 1 droomreis.

De volgende keer zal ik jullie vertellen waarom ik voor DWARSS als naam heb gekozen van dit blog.

liefs

 

Advertenties