Op 30 oktober 2015 is een bijzondere film uitgebracht, namelijk de eerste Nederlandse Freeride Film ‘DOWN THE POWDERLINE’. Als Nederlanders mogen we trots zijn op dit project wat door het beaniemerk Poederbaas tot stand gekomen is. Het is voor het eerst zo dat Nederlandse freeriders Paul de Groot,  Boaz Bego, Sanne de Jong, Koen Bakkers met de Belg Rembert Notten en Fransman Sebastien Jam op het witte doek te zien zijn geweest. De film duurt 45 minuten en laat alle aspecten van het extreme freeriden zien. Je kan letterlijk een kijkje in het leven van deze freeriders kijken!

De film is al op 30 oktober in première gegaan in het Tuschinski theater in Amsterdam, maar binnenkort ook verkrijgbaar op DVD. Dus ben je een wintersportfan, dan is deze film een must-see voor jou!

Hieronder kan je de trailer bekijken: