Hoor de wind waait door de bomen… Nee, hier in huis waait het niet. De kachel staat lekker aan en ik heb uitgebreid ontbeten met warme broodjes en koffie. Wat kan ik toch genieten van een vrije dag.
Het is vandaag niet zomaar een vrije dag, menig kind is vandaag een volledige ADHD’er. Dit vanwege de bijzondere komst van sint met zijn pieten! Ben je lief geweest? Dan mag je vandaag wel een cadeautje verwachten.

Al moet ik eerlijk toegeven dat ik nog nooit heb meegemaakt dat stoute kinderen niks kregen. Natuurlijk zijn wij, of je nu oud of jong bent, allemaal kinderen, dat ben je in mijn ogen heel je leven. Ik verwacht vandaag geen cadeaus, want ik vier het pas op de dag dat sint alweer naar huis is gekeerd. Wel ben ik vandaag – zoals elk jaar – cadeaus gaan kopen voor degene die ik morgen een glimlach op het gezicht moet laten toveren. Je kunt beweren dat ik enorm laat ben, maar het werkt erg efficiënt voor mij. Vooral hoe ik het vandaag heb aangepakt.. Ik ben Rituals binnen gestapt en ik heb lijstje van mijn familielid laten zien. Het meisje van Rituals had binnen enkele minuten mijn cadeaus bij elkaar gepakt. Nu hoefde ik alleen nog naar de kassa om het af te rekenen: EFFICIËNT! Op de weg terug naar huis ben ik snel langs mijn favo thee en koffie winkel Simon Levelt gegaan om een paar kleine cadeaus voor mijzelf te halen: twee super toffe thee mokken, rooibos/lemon thee en iets waar ik de thee in kon doen. De meneer pakte het lief voor mij zodat ik alsnog een cadeautje had vandaag.

Heb jij al wat gehad vandaag?