Een week geleden gaf ik op mijn wishlist aan dat ik het boek van Chickslovefood heb gevraagd voor Sinterklaas. Momenteel ben ik in de zevende hemel, want ik heb het boek afgelopen zondag van Sint zus gekregen. Thank you, Sint zus! Ik vroeg het allernieuwste boek van Chickslovefood waarin recepten staan met maximal 6 ingrediënten.. Maar mijn zus kent mij beter dan ikzelf en zij koos voor het oudere boek met maximal 5 ingrediënten. Ik ben nu al blij dat ik deze versie heb gekregen. Heel vreemd, maar de motivatie om echt uit dit boek te koken is vergroot met dit aantal ingrediënten per recept. Ik word heel erg blij van de Aziatische invloeden in dit boek. Ik ben zelf namelijk nogal verslaafd aan Chinees, Indisch en Thais eten. Al die kruiden en specerijen, jammie!

Ik moet toegeven dat ik wel kan koken, maar ik ben niet iemand die de tijd er voor neemt om een uitgebreid diner op tafel te zetten. Wat dat betreft eet ik regelmatig makkelijk en chickslovefoodsnelle(bereidingstijd maximal 15 minuten) wraps, rijst of pasta. Je kan nu dus concluderen dat ik geen culinaire kok ben. Met dit boek hoop ik dat ik nieuwe combinaties ontdek om zo wat vaker gevarieerd te kunnen koken.

Vanavond ga ik een willekeurig recept uit het boek maken. Ik ben nu al enthousiast over ongeveer alle recepten dus het wordt een tough one om te kiezen wat ik vanavond ga uitproberen! (Het liefst probeer ik alles tegelijk uit op 1 dag)

 

Ik laat deze week zien wat ik van het gerecht vond.

Wat eet jij vanavond?

liefs