Op 3 januari 2016 is het eindelijk zo ver! De opvolger van Trouw Amsterdam genaamd De School opent de deuren. Misschien niet geheel toevallig, maar op 3 januari 2015 sloot Trouw haar deuren.

De naam De School zegt het eigenlijk al, maar de nieuwe club bevindt zich in een oud schoolgebouw in de Jan van Breemenstraat in West (Amsterdam). In het gebouw komt niet alleen een club, maar ook een restaurant en café. Daarnaast komt in de oude gymzalen een sportclub en zijn er plannen voor een expositieruimte.

Een mooi feit is dat De School een 24-uursvergunning heeft weten te strikken. Dit betekent dat je 7 dagen per week een dansje bij De School kan wagen.

Bij De School kan je een programmering verwachten van lokale DJ’s dDeSchool_33_934x825_90_1_0_cie veel tijd krijgen om te draaien. In de openingsweken draaien onder anderen Barnt & Cinnaman, Resom & Makam, Discodromo & Job Jobse en Dekmantel Soundsystem in de club. Als echte technoliefhebber moet je hier natuurlijk bij aanwezig zijn.

Vandaag vanaf 14.00 uur gaat de ticketverkoop van start. Wees er snel bij, want ik voorspel dat het binnen een paar uur uitverkocht is.

 

P.S. Doe jij al mee met de zonnebrillen WINACTIE? Kijk snel op https://www.facebook.com/dwarss/?ref=aymt_homepage_panel en geef onder het bericht aan welke zonnebril jij graag zou willen hebben!