December is de maand om de balans van 2015 op te maken. Ik ben niet iemand die daar lang bij stil staat, maar toen ik hier over nadacht, kwam ik erachter dat ik vrij veel heb gedaan. Zo ben ik van die-hard student (onwijs toffe tijd) naar werkende burger (onwijs wennen) gegaan, heb ik een allereerste solo backpacktrip door Thailand en Laos gemaakt (reizen is fan-tas-tisch!) en heb ik gewerkt bij vier verschillende bedrijven (say what?!). Ook ben ik verhuisd van studentenkamer (gezellig, maar niet comfortabel) naar zolderkamer in een huis van een goede vriendin (chill huis met veel ruimte, TOP) en ben ik dit blog gestart in februari (sorry voor de lange stilte – ik was een tijdje inspiratieloos ofwel het was zomer endanzitiknietachterdecomputer).

Een terugblik op het jaar van DWARSS
Ik weet het nog wel. Het was februari 2015 en ik was geinspireerd door mijn SEO/Online Marketing stage bij OTTO.nl. Een van mijn dagelijkse werkzaamheden tijdens deze stage was het benaderen van bloggers. Doordat ik dagelijks blogs moest bekijken dacht ik “Dat kan ik ook!”, ik schreef namelijk al dagelijks teksten en ik poste ze op jannekschrijft.blogspot.com. Het waren vooral teksten waarin ik mijn frustratie wilde uiten over bijvoorbeeld talentenshows op tv of ouders die op Facebook zitten (klik op de links om de blogs te lezen). Ik was vooral niet bezig met het aantal bezoekers, maar ik vond het toch wel leuk om de teksten te schrijven en om ze ergens terug te kunnen lezen. Het fijne aan schrijven is dat alle gedachten/frustraties/geluk en gevoelens ik gemakkelijk kan uiten op ‘papier’. Als kind had ik een dagboek en daarin staan hilairsche teksten (misschien maak ik daar nog wel een keer een blog over). Daarnaast schreef ik als kind ook verhalen over van alles en nog wat – vaak ging het over mijn verliefdheid en Paul uit groep 6, of Tim uit groep 5 of Marco uit groep 7.. Ja, ik was vrij sociaal.

Ik heb een top5  gemaakt van mijn eigen blogs die ik zelf leuk vind en die het meest leuk gevonden zijn door jullie.

DWARSSE LENTE TRENDS 2015

 

 

 

 

 

De trends dit jaar waren denim op denim, leer en prints!

EEN BROEK KOPEN IS EEN ZWAAR KARWEI
destroyed jeans zwart

 

 

 

 

 

 

Ik had onwijs veel moeite met een broek kopen. Geloof me.. Lees de blog maar!

Gerladine Kemper – LOOK

streepjes jurk

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben fan van Gerrie en ik probeer haar look uit te vogelen. Wat vind jij van haar looks?

Wie is DWARSS?!
Untitled

 

 

 

 

 

 

Het is toch wel fijn om te weten wie dit blog schrijft..

TRAVEL | Thailand

Uitzicht

 

 

 

 
Mijn ultime favorite.. Prachtige foto´s van mijn reis.

Ik wens jullie allen fijne feestdagen!