Inspiratie, inspireren, activeren, motiveren, motivatie, sensatie en en en.. Nee, deze kernwoorden zijn niet aan mij besteed en mogen niet aan mij gekoppeld worden. Ik zal je vertellen dat het woord INSPIRATIELOOS daarentegen wel voor de hand ligt. Ik ga mezelf nu noemen als een ‘inspiratieloos persoon in 2016’. Ik zal je uitleggen wat er aan de hand is met dit mens (de bovenstaande tekst is nogal wazig, I guess. Lees maar snel verder dan).

Nieuwe job

Sinds 4 januari 2016 heb ik een nieuwe job bij een sales- en marketingbureau in Eindhoven (en nee dit is niet de gekste). Super leuk, want ik doe eigenlijk precies wat ik wil doen, namelijk online marketing – SEO voor bedrijven. Je kunt zeggen dat ik een externe online marketingafdeling ben voor allerlei MKB bedrijven. SEO (Search Engine Optimization) is natuurlijk super interessant voor bedrijven, want de online vindbaarheid is tegenwoordig een lastig dingetje. Vrij kort gezegd: ik zorg ervoor dat de websites van de bedrijven gevonden worden door de mensen waar ze zich op richten.

Ik zei: “INSPIRATIELOOS is niet WERKLOOS”

Haha, deze tussenkop vond ik zelf erg grappig. Hiermee bedoel ik dat ik dus een job heb, maar geen tijd meer heb om mijn blog uitgebreid bij te gaan houden. Sterker nog, ik schrijf duizend en een blogs, nieuwsberichten en teksten voor bedrijven – de hele dag door – dus ik heb absoluut geen inspiratie en geen zin om thuis nóg een tekst te gaan schrijven voor mijn eigen blog. Shame on me, want het ging net zo lekker met mijn blogje. Ik zat er lekker in en ik was content met mezelf. De nieuwe baan moet nog even landen en ik moet mijn weg in het ‘nieuwe’ leven nog ff gaan vinden. Zo ben ik wel van plan om door te gaan met DWARSS, maar dit worden dan wel wat persoonlijkere teksten. Geen commerciële poespas en onzin over ‘what to wear als je een date hebt op Valentijn’ of ‘nieuwe oorbellen zijn hot’. Nee, het zijn meer zeikmomenten, kookmomenten of ‘DIT IS MEGA VET’ onderwerpen. Dat zijn namelijk de dingen waar ik naar leef én die ik wil delen! Ofcourse, ik ben fan van mode en ik zal echt wel een keertje zeggen welke broek jij moet gaan aanschaffen. Maar ik zal nooit een blog van Glamour, Linda of Vogue kopiëren…

Nee, daar ben ik veel te DWARSS voor!