Nu we in week 3 van 2016 zijn beland en onze goede voornemens al wel weer beu zijn.. Stel ik voor om vandaag te beginnen met de volgende houding ‘alles kan, alles mag: FUCK IT!’. Ik bepaal zelf wel of ik een grote friet speciaal wil weg werken en of ik die drie chocoladerepen in een keer naar binnen werk. Ook zit ik er echt niet op te wachten om met -4 buiten te gaan hardlopen in het pikkedonker om vervolgens lekker op mijn muil te gaan. Daarnaast boeit het me geen flikker als ik zin heb om in een witte legging met uggs over straat te lopen (GRAPJE! Dit zou ik nooit ever durven én willen doen). Een heerlijke gedachte toch? Waarom zou je nog elke dag jezelf wegcijferen met al die salades zonder smaak terwijl je op de hoek van de straat een van de beste frietboeren hebt zitten?! En ja, wij schijnen hier toch niet geweldig goed in te zijn dus gooi het er maar uit en zeg ja tegen deze ‘Alles kan, alles mag: fuck it!’ week!

Wat mag deze week WEL?

– Een week lang schijt hebben aan de 30-minuten-bewegen-regel. Kan jou het verrekken!
– De bank is your best friend – zitten zult gij!
– Elke avond in je joggingspak boodschappen doen en vervolgens alleen maar blikken energy drank van ’t goeikoopste merk en zakken vol paprika chips kopen.
– Elke avond minstens 2 halve liters blikken bier drinken, het liefst Schultenbräu want das kei goeikoop!
– TLC, MTV en RTL5 kijken: ja dit mag! Je IQ daalt naar een ongekend laag niveau.
– Snoep & koek mag in de week altijd, gewoon de hele dag door. Kom maar door met die Zaanse Huisjes en boterkoeken. Kilo’s aankomen = presteren.
– Overal saus bij: mayonaise, ketchup of curry. Spuit het overal maar op.
– Lot’s of creme fraiche door je maaltijden. Flikker gewoon overal room in. Het MAG!
– Alles wat uit de frituurpan komt is gewoon legaal deze week. Kroketten, frikadellen, friet, kaassoufflés.. jaja, zelfs een portie bitterballen om te snacken is toegestaan!
– Doe gewoon alles wat ongezond is (behalve roken) en ga lekker loos! Kan jij ’t schelen.. Die andere weken heb je om weer de ‘healthy’ & ‘sporty’ you uit te hangen!

Heel veel plezier & go for it!

Advertenties