Meestal ben ik van de ellendig lange teksten, maar vandaag wil ik een paar inspirerende afbeeldingen op je beeldscherm knallen. Ik ben namelijk terecht gekomen op een bijzonder toffe website waar je de afbeeldingen rechtenvrij kan downloaden. Daarnaast komen elke dag 20 nieuwe afbeeldingen van hoge kwaliteit op de website. Natuurlijk ben ik de slechtste niet en deel ik graag met jullie mijn favo afbeeldingen van deze toffe website. Zo kan jij ook je blog/website/facebookpagina of whatever vol gooien met toffe foto’s (zonder dat je toestemming nodig hebt, go and get it!).

Het was moeilijk om een keuze te maken, want vrijwel alle foto’s zijn prachtig.

city-houses-village-buildingsmountainforrest1person-looking-searching-clean

Gebruik jij wel eens een foto die je eigenlijk niet mag gebruiken? Of heb je tips om gratis foto’s te verkrijgen? Laat het de wereld weten en reageer hieronder.

Advertenties