De nieuwe collectie ‘In Between 2.0’ van ModeMusthaves is wat mij betreft een collectie waar je toch écht wel een paar items van in je kast moet hebben hangen. Zo zijn de it-shirtjes perfect om te combineren met een warm vest zodat je deze nu al kan dragen. In de zomer kan je deze shirtjes uiteraard alle dagen aan! Ik ben vooral fan van de nieuwe jurkjes van ModeMusthaves. Vooral een zwarte waarbij de schouders bloot zijn. I love it! Benieuwd naar de nieuwe collectie? Ik heb mijn favo items voor je uitgezocht en hieronder geplaatst:

jurkje-openschouders-zwart-pfblack-dress-2_3

Deze jurk hangt voor €29,95 in je kast. Wat mij betreft een sexy, maar stoer en elegante jurk. Ik denk dat ik deze toch wel even ga scoren…

grey-suit-6grijs

Ook dit grijze setje is een favoriet van mij. Dit setje hangt voor €27,95 bij jou in de kledingkast!

black-heels_2heels_black_pf_1

Al draag ik zelf nauwelijks hakken.. Deze killer heels vind ik fantastisch! Be sexy and wear these shoes! Ook voor een kleine 30 euro heb jij deze voor jezelf.

bieber-3justinbieber-sweater_1_

Zelfs ModeMusthaves is ingespeeld op de trend van Justin Bieber. Met deze sweater voldoe je aan alle Beliebers – je bent als het ware een échte BELIEBER geworden! Deze toffe trui koop je voor €45,00.

bf-jeans-1boyfriend-jeans-pf

Hij blijft cool – de boyfriend jeans. I like it. Ik moet er alleen nog een aanschaffen en deze gaat ‘m worden! €37,95 kost de jeans en ideaal te combineren met sneakers of high heels.

Tip: Shop vandaag (27-01-2016) de nieuwe collectie met gratis verzendkosten! Gebruik de code: YAYPAYDAY 

Welk item vind jij het tofst?