Ik ben bezweken voor het ‘online daten’ fenomeen. Of beter gezegd het ‘via een app in contact komen met het andere geslacht’ (dat is echt heel erg eng natuurlijk). Je weet vast al waar ik het over heb! Ik kan me namelijk niet voorstellen dat je dit fenomeen nog nooit hebt gedaan.. De welbekende Tinder en HAPPN apps. Heel even eerlijk, deze apps zorgen er natuurlijk gewoon voor dat je mannen of vrouwen kunt keuren op hun uiterlijk en dat vanuit je luie stoel terwijl je een bak friet met frikadellen weg zit te kanen (IDEAAL!). Ik noem het ook wel de ‘vleeskeuring’. Je krijgt een foto te zien (bam op je beeldscherm) en je krijgt een klein beetje extra informatie eronder te zien waarbij meestal een lomp verhaal staat over hobby’s en dingen om je te imponeren. Je kunt dan naar rechts swipen, dit betekent: YES, ik wil jou voor altijd… ik wil je echt nooit meer kwijt of HALLO ik wil deze boy/girl wel even alle hoeken van de kamers laten zien (die laatste is wel een vaak voorkomende gedachten bij de mannen, gok ik), of je slingert de foto naar links, dit betekent: HELL no, ik zou geen beschuitje willen eten met dit persoon en IEEH, nee hallo. Daar kan ik echt niet mee praten (jaja praten..). De eerste echte Tinder Relations én schandalen zijn in de laatste jaren al verschenen.

Er zijn veel verschillende soorten mannen op Tinder, maar drie vallen mij in het bijzonder op. Ik heb deze voor je op een rijtje gezet!

dierenvrienden

De ‘ik-sta-altijd-met-een-dier-op-de-foto’-boy

Een van de grootste categorieën is de dierenvriend. Het lijkt erop dat veel mannen hun liefde al gevonden hebben, maar dan met hun hond of kat. Of is dit een Tinder tactiek beschreven door onze echte casanova’s en passen de mannen dit met z’n allen toe?! Heel even eerlijk guys! Ga je serieus foto’s maken met je hond op je schoot waardoor het lijkt alsof je hond je een kusje wilt geven?! Het is alles behalve aantrekkelijk – doe dit niet! Ik raad het je echt af.

feestbeesten

De ‘ik-ga-altijd-naar-festivals’-boy

Ja hoor, dit is ook een voorkomend type. Dit zijn mannen die altijd een kek shirtje aan hebben met daarop een hele coole print (je kent het festivalshirt vast nog wel!) of ze hebben een blote bast (ik moet hier letterlijk van overgeven) met een hele coole tatoeage op de rug. Deze mannen hebben altijd nog een extra accessoires aan/op zoals een zonnebril of hoedje. Vaak staan ze zo-kets-als-iets op de foto of lekker-bezweet-met-grote-doppen. In ieder geval wél onder invloed van het een of ander (of beide, dat kan natuurlijk ook!). Guys, advies van een vrouw (wel een DWARSSe): zet maximaal twee foto’s van een festivalletje op je profiel. Niemand geilt op zatte/wappie mannen!

motorboys

De ‘ik-heb-super-coole-scooters-en-motors’-boy

Deze is toch wel écht vrij onaantrekkelijk tot lachwekkend. Mannen die zich op een scooter of motor plaatsen waarna er een foto van ze wordt gemaakt. Deze mag je in je privé collectie wellicht wel hebben, maar halleloejaaaa gooi dit niet op een app waar je wordt beoordeelt op je looks! Degene waarmee je een match hebt… die haalt een grap met je uit! #kannietanders

Conclusie: Tinder is, voor mij persoonlijk, geen effectief dating materiaal!