Zo. Ik heb gisterenavond een heerlijke schoonheidsavond gehad (normaal gesproken heb ik hier geen kaas van gegeten, maar ‘hallo’ ik ben toch nog steeds een vrouw en ik wil ‘mooi’ zijn). Deze avond werd ingevuld met een bezoek aan de kapper (wat overigens achteraf niet te zien is) waarna ik een Hema Masker heb gebruikt (ik blijf de Hema noemen, top winkel!). Je weet wel, zo’n gezichtsmasker waar je een mooie huid van krijgt. Of ja, dat is de bedoeling dat je die krijgt. Ik zal jullie een uitgebreide review geven van dit lekkere masker!

Spicy & delight

Toen ik afgelopen donderdagavond door de Hema liep, viel mijn oog op de beauty afdeling. Ik had namelijk alle wattenstaafjes van mijn huisgenoot opgemaakt dus ik moest snel nieuwe halen (sorry huisgenoot, ik ben gewoon te lui om zelf nieuwe te kopen). Naast de wattenstaafjes zag ik een aantal gezichtsmaskers hangen in allerlei kleuren en maten. Al snel besloot ik om een masker mee te nemen zodat ik naast mijn mooie haar ook nog een mooie huid zou krijgen (dit is een dikke win-winsituatie, I like). Ik koos voor de spicy & delight versie. De tekst op het masker, heeft mijn besluit gemaakt (ik was hier erg aan toe, dus die slimme marketeer had me overtuigd met die tekst).Toen ik thuiskwam heb ik mijn haar in een knot gedaan én een haarband ingedaan zodat ik geen last had van mijn haar (dat lange blonde haar is soms best wel irritant). Details: het masker kun je 1 x gebruiken en het kost 1,50 euro, verkrijgbaar bij Hema (voor degene die dat nog niet helemaal snappen).

De werking van het gezichtsmasker

Ik vond de structuur van het masker erg fijn. Het is een dik mengsel waardoor je huid helemaal bedekt is met het masker. Ik vind dit erg fijn, want hierdoor heb ik het idee dat mijn ‘onzuiverheden’ een flinke klap krijgen (hier pak aan, masker op je onzuiverheid!). Het masker werd na 5 minuten hard waardoor ik niet meer goed kon lachen en praten (heel grappig, het lijkt net alsof je botox hebt gebruikt).

Eindresultaat

Al met al vond ik het een prima masker doordat het 1) goede structuur heeft, 2) een fijne geur heeft en 3) je huid zacht is na het gebruik van het masker. Het is een goed, betaalbaar en efficiënt masker!

Ga snel naar de Hema zodat jij ook een beauty-avondje kan inplannen!