Er is er een jarig hoera hoera, dat kan je wel zien dat is DWARSS! Knal de champagne maar open en gooi de confetti door de huiskamer, er is reden voor een feestje! Officieel 1 jaar geleden (plusminus 3 dagen, who cares het is schrikkeljaar – dan mag het) is de eerste blog van DWARSS geplaatst. Op dat moment wist ik nog niet hoe en wat, maar yolo: je moet áltijd zelf de slingers ophangen. Tijdens mijn stage bij OTTO moest ik elke dag blogs bekijken i.v.m. linkbuilding. Ik weet nog goed dat ik dacht “hallo, dat kan ik ook!” of “Jeetje, wat een bout blog.. Hoe kan deze persoon volgers hebben?”. Ik ben toen lukraak (zoals ik wel vaker doe in dit leven) begonnen met het starten van dit blog. Teksten schrijven deed ik toch al, waarom zou ik dan geen blog kunnen beginnen? Ik ben nog steeds blij met DWARSS, maar ik besef wel dat je een passie moet hebben – niet alleen voor teksten schrijven – maar ook voor design en foto’s. Wat dat betreft heb ik wel eens maanden waarin ik minder blog dan andere maanden en heb ik geen specifiek doel met dit blog. Zolang ik maar mijn ei zo nu en dan kwijt kan, dan vind ik het wel welletjes!

 

De statistieken van DWARSS

Nu we een jaar verder zijn, wordt het tijd om de balans op te maken. Wat heeft DWARSS bereikt en wat vooral niet? Ik heb interessante statistieken voor je op een rijtje gezet. In een jaar tijd heeft DWARSS.nl:
– meer dan 200 likes gekregen op blogberichten
– 83 blogs inclusief deze gepubliceerd!
– het blogthema ongeveer 10 keer verandert, voor nu blijft dit thema zo staan!
– een facebookpagina met 191 likes opgezet
– de categorieën uitgebreid naar festival,  food, mode, stories of my life en travel
– een zonnebril verloot aan een bezoeker via social media
– het beste bekeken ooit bericht, op 16 december 2015, had 363 bezichtigingen!
– de populairste dag is woensdag
– de populairste tijd is 16.00 uur
– totaal aantal WordPress.com volgers 30!
Genoeg statistieken dus die laten zien dat jullie toch écht dit blog lezen! Ik bedank jullie voor de reacties, tips, opmerkingen en likes.

De top 10 blogs van DWARSS

Hieronder mijn top 10 blogs van DWARSS:

Heb je tips/opmerkingen om mijn blog te verbeteren? Laat het mij weten!