Een tijdje geleden heb ik jullie laten weten dat H&M met een nieuwe collectie kwam, genaamd Studio S/S 16. Een heerlijk reislustige en op de jaren-zeventig-trend geïnspireerde collectie waar ik helemaal blij van werd.. Maar, als ik nóg ergens blijer van word, is het wel de kleding van Urban Outfitters. H&M is mijn favoriete zaak als ik in Tilburg ben, maar Urban Outfitters wint het áltijd op alle winkels bij mij. Helaas zit deze winkel niet in Tilburg dus moet ik online bestellen. Ik ga niet te veel schrijven dit keer, maar ik laat jullie mijn favo artikelen van Urban Outfitters zien!

Urban Renewal Vintage Originals Swedish Work Jacket £39

http://www.urbanoutfitters.com/uk/catalog/productdetail.jsp?id=5130387336590&category=WOMENS-DRESSES-EU

Urban Renewal Vintage Surplus Camo BDU Jacket £42

Vanessa Bruno Athé Ruffle Front Ivory Blouse £190