Over 61 dagen is het eindelijk zo ver: mijn reis naar Vietnam! Natuurlijk ben ik al vrij goed voorbereid (iets te veel zelfs) en weet ik precies waar ik naartoe wil. Ik heb een lijstje gemaakt met plaatsen en activiteiten die ik wil afvinken als ik in Vietnam ben. Voor jullie een lijstje om van weg te dromen, voor mij binnenkort de realiteit!

Een plek om bij weg te dromen: Halong Bay!

halongbaytours3_6zkl-rm

Een soort hippie dorp bezoeken: Hoi An

hoi a.jpg

Ruïnes horen altijd bij je trip: My Son Sanctuary

my son.jpg

Een woestijn bezoeken? Nee, zandduinen: Mui Ne

quad.jpg

Ik ben werkelijk totaal verliefd op alles wat met Vietnam te maken heeft. Een kleine obsessie kan je het wel noemen.. Dit zijn pas 4 plekken die op mijn Must See lijst staan.. Ben jij in Vietnam geweest en heb je tips? Ik hoor ze graag!