Weet jij wel aan wie je het leven te danken hebt? Niet aan jezelf, ook niet aan je zus of broer. Nee, jouw moeder heeft zichzelf jaren verwaarloosd zodat jij kon opgroeien als een verwend kind. Beter verwend dan verwaarloosd, maar het is nu tijd om iets terug te geven! Over twee weken heb je een dag (niet heel onbekend: MOE-DER-DAG!) waarop je je mama eens volledig kan ‘verwennen’. Plunder je spaarrekening en koop die cadeaus! Ik geef je een aantal toffe cadeautips zodat jij credits krijgt op 8 mei!

DWARSSE gifts voor je mama

Wie geen tijd heeft om cadeaus te halen kan dit niet meer als smoesje gebruiken. We leven in een hypermoderne tijd waarbij we kei veel kunnen googelen! Vanuit je luie stoel heb je zo een cadeau besteld. Laat onze grote vriend Bol(.com) nou een geweldige overzichtspagina voor je gemaakt hebben. Je hoeft niet eens meer te zoeken naar een cadeau. Het verschijnt gewoon binnen 3 seconden op je beeldscherm. Ik maak het je zelfs NOG makkelijker. Hieronder heb ik een aantal toffe gifts voor je op een rijtje gezet. Van dure tot goedkope cadeaus: it is your choice!

Een blender, tja want mama’s staan graag in de keuken! 

blender

Een úbercute mini-blendertje! Ik vind hem zo leuk – een ware musthave voor je moeder. Daarnaast stimuleer je het gezonde leven van je moeder: Hoppa!

Een knus kussen in de stijl van een hippe plant! 

cactus1

Nee, dit kussen is steekt niet! Het is een waar cactuskussen die op elke bank of stoel past. Als je moeder een beetje humor heeft, zal ze dit zeker kunnen waarderen. Origineel én leuk!

Leer je moeder relaxen in de keuken! 

boek

Een kookboek zodat je mama eens kan relaxen in de keuken. Heel eerlijk, ik heb dit boek gekozen omdat ik de tekst leuk vond. Ik las net de reviews en die geven aan dat het een tof boek is met lekkere recepten!

Een coole moeder draagt een Ray-Ban!

Rayban

Heb je wat geld over dit jaar en vind jij dat je moeder een hippe zonnebril verdiend? Deze Ray-Ban zonnebril vind ik elegant, classy en perfect voor elke leeftijd. Ik weet zeker dat je moeder hier onwijs blij van wordt! Het is dus écht de moeite waard.

Gun je moeder een lekkere geur! 

coco
Nu we in de categorie ‘dure cadeaus’ bezig zijn knal ik gewoon een fancy parfumpje in deze cadeautip-lijst. Ja joh, mama’s leven maar één keer en verdienen dus het allerbeste: strooi met het geld en zorg voor een lekker ruikende mama!