Problemen, issues, confrontaties, blijheid, boosheid, verdriet, irritaties, ellende en ga zo maar door! Gevoelens zorgen voor een groot deel ‘happiness’, maar ook ‘sadness’. We hebben allemaal GEVOEL (al zou je dat soms niet zeggen van iemand)en daar gaat het dan ook vaak bij mis… Het gevolg: je maakt jezelf he-le-maal gek! Stop met het proberen om dingen te veranderen die je simpelweg niet kunt veranderen. Koop het boek ‘F*ck Feelings’ en krijg inzicht in dit ellendige en verwarrende gedoe van ´gevoelens´.

Maak kennis met F*ck Feelings

Op aanraden van een vriendin wilde ik het boek F*ck Feelings aanschaffen (inmiddels heb ik het boek nog steeds niet, nee ik wil het als verjaardagscadeau). Toen ik de samenvatting las van het boek moest ik al direct hard lachen… De titel zegt eigenlijk al genoeg. Het verwoord exact wat je zou moeten denken fuck het gevoel, bam. Lees hieronder de introductie van het boek én beslis zelf (ik vind het stiekem best grappig en erg herkenbaar!).

“Here is the cut-to-the-chase therapy session you’ve been looking for!
Need to stop screwing up? Want to become a more positive person?
Do you work with an ass? Think you can rescue an addicted person?
Looking for closure after abuse? Have you realized that your parent is an asshole?
Feel compelled to clear your name? Hope to salvage a lost love?
Want to get a lover to commit? Plagued by a bully?
Afraid of ruining your kid? Ready to vent your anger?

In this brilliantly sensible and funny book, a Harvard-educated shrink and his comedy-writing daughter reveal that the real f-words in life are “feelings” and “fairness.” While most self-help books are about your feelings and fulfilling your wildest dreams, F*ck Feelings will show you how to find a new kind of freedom by getting your head out of your ass and yourself onto the right path toward realistic goals and feasible results. F*ck Feelings is the last self-help book you will ever need!”

Dus heb jij behoefte aan een grappig ‘zelfhulpboek'(een woord wat ik dus nooit in mijn leven zou gebruiken..)? Ga het boek gewoon aanschaffen dan! Dit kun je gemakkelijk doen door naar Bol.com te surfen.

Wanneer je het boek al gelezen hebt, wil ik graag weten wat je er van vindt!