Vanochtend ging mijn wekker om 06.10 uur. Normaal gesproken zou ik dit afschuwelijk vinden, maar op een of andere manier kon ik het dit keer wel handelen. Het is namelijk vrijdag en daar word iedereen vrolijk! Het weekend is er bijnaaaaa.. Afijn, ik open altijd mijn inbox in de ochtend en ik werd direct op de feiten gedrukt dat het alweer ‘Black Friday’ is. Ben jij nog niet op de hoogte van de kortingen en andere deals? Check hieronder mijn nieuwsbrieven overzicht!

Black Friday nieuwsbrieven

Ik geef jullie hieronder een overzicht van welke mailtjes ik heb ontvangen. Daarnaast vertel ik jullie welke deals je kunt gebruiken en hoeveel korting je kunt ontvangen! GO for it!

HipvoordeHeb

black-friday-mailing-580x580-hvdh
De eerste nieuwsbrief komt van de webshop HipvoordeHeb Amsterdam, afzender “Lieke van Hipvoordeheb” en het onderwerp is “20%KORTING! #BlackFridayWeekend”
Hier spreken ze over een BlackFridayWeekend, super super nice. Je hebt gewoon tot en met zondag om te profiteren van 20% korting op de gehele collectie. Het enige wat je hoeft te doen is de kortingscode BLACKFRIDAY gebruiken!

Drogisterij.net

black_friday600x300_7-drogisterijDe tweede mail komt van Drogisterij.net, afzender “Mia van Drogisterij.net” en het onderwerp is “Black Friday; tot 65% korting op Parfum & GRATIS verzending”.
Oké, lekkere dealtjes hoor! Ik ben wel plezant met dikke kortingen op parfum plus gratis verzending! My god, ik ga straks in mijn werkpauze checken of ik het geurtje van Coco Chanel kan scoren. Ik heb deze namelijk al jaren niet gekocht vanwege de extreme prijs á 100 euro. Stel ik krijg ff 65% korting (wat ik dus absoluut niet verwacht aangezien er staat TOT 65% korting) dan ga ik hem sowieso direct twee keer aanschaffen.. Mijn vrouwelijke shopgedrag komt naar boven!

Pull&Bear

pullandbearMijn favoriete winkel heeft natuurlijk ook een toffe actie. De afzender is “Pull&Bear” en het onderwerp is “Black Friday! – 20% + Gratis verzending”.
Deze korting is op de hele collectie van toepassing, maar wel alleen vandaag! Dus gratis verzending & korting, misschien verstandig om een winterjas aan te schaffen? Ik heb laatste nog toffe kleren gekocht bij Pull&Bear, kijk HIER voor deze spullen. Je kunt ze nu met korting aanschaffen!

Boohoo

boohoDit is eigenlijk een winkel waar ik normaliter niets koop. Ooit heb ik hier een jas gekocht.. Vandaar dat ik nog de nieuwsbrief krijg. Afzender is “boohoo” en het onderwerp is ”It’s Black Friday – DONT. FREAK. OUT!”.
In de mail staat dat de korting tot 50% is en volgens mij alleen maar op geselecteerde producten, voornamelijk zwarte kleding etc. Het is dus niet de ‘beste deal’, maar wanneer je toch een item er tussen ziet staan wat je graag wilt hebben: prima! Oja, ik vergeet er bij te vertellen dat het ook gratis verzending is! Boohoo zit, volgens mij, in Engeland dus daar bespaar je toch wel weer wat geld mee. Let op, de retourkosten kunnen er wel bij komen.

Finnair Plus

sales-newsletter_2016_11_wk47_fi_en_teaser_1-finnairVorig jaar ben ik met deze maatschappij naar Bangkok gevolgen. Haha, eigenlijk hou ik deze nieuwsbrief puur omdat ik zo graag opnieuw naar Thailand wil. De afzender is dus “Finnair Plus” en het onderwerp is “Black Friday sale – flights from just €55”. Er staan een paar leuke prijzen in voor vluchten vanaf Helsinki naar ergens in Europa. Hier heb ik dus vrijwel niets aan. Misschien slim om mijzelf voor deze nieuwsbrief uit te schrijven..

ModeMusthaves.com

modemusthavesÉén van mijn favo webshops in Nederland is ModeMusthaves.com. Ik vind dat ze hier écht toffe fashion items hebben die niet in de winkels ligt. De mail heeft als afzender “ModeMusthaves.com” en als onderwerp “15% korting op alle zwarte musthaves + gratis verzending met code BLACKFRIDAY15!”. Hmm, klinkt vreemd dat er 15 achter BLACKFRIDAY staat. Het lijkt alsof ze de code van vorig jaar hebben gebruikt, wellicht heeft het te maken met de 15% korting. Don’t know.. Ik vind zelf de korting wat matig. Andere webshops gaan los met 50% of meer… Jammer, maar wie weet zit er wel wat tofs tussen in de producten! Het is alleen vandaag geldig.

Wat ga jij doen vandaag?

Oké, ik heb nog wel meer nieuwsbrieven gehad, maar deze zijn 1) niet interessant en 2) het zijn er te veel.. Ik ben benieuwd of jij nog leuke deals hebt gevonden die ik moet weten! Ik hoop ze graag van je te horen. Fijne Black Friday!