Welkom in 2017! Dat mogen we bijna tegen elkaar zeggen.. Het is nu nog maar een paar uurtjes totdat we 2016 achter ons laten om weer fris en fruitig 2017 in te gaan. Ik vind het heerlijk om met het nieuwe jaar te beginnen, maar zoals altijd zal ik op de laatste dag van het jaar de balans op maken van dit keer 2016.

REIZEN

In 2016 heb ik weer een prachtige reis mogen maken naar Azië. Dit keer ging ik drie weken alleen backpacken in Vietnam (in 2015 zag ik Thailand en Laos). Het was een bijzondere reis met dit keer totaal geen Nederlandse reisbuddies. Ik heb mijzelf voornamelijk vermaakt met twee Britten, een Australiër en een Amerikaan. Wat was het fantastisch om in dit land rond te reizen!

WORK WORK WORK

In 2016 heb ik afscheid genomen van mijn baan bij een klein marketingbureau in Eindhoven. Na zes maanden besloot ik tijdelijk aan het werk te gaan in de horeca bij Heavens Kitchen. Mijn zomer was fantastisch, want ik kon overdag van de zon genieten en in de avond lekker werken bij Heavens Kitchen. Jeeetje, dat was denk ik de beste keus die ik heb gemaakt in 2016. Vanaf november ben ik weer terug op kantoor te vinden bij NEDIS in Den Bosch. Het is natuurlijk weer een omslag van horeca naar kantoor, maar alles went. Al met al ben ik benieuwd wat er in het komend jaar gaat gebeuren met mijn carrière.. Het is elk jaar weer een verassing!

BESTE TIJD VAN HET JAAR

Zonder twijfel vind ik de zomer de beste tijd van het jaar geweest. Zo heb ik met een onwijs leuke vriendinnengroep een weekend in Driebergen gezeten. Daar dronken we gin tonic in de jacuzzi en zijn we daarna door gegaan in Utrecht.. Dat was een prachtige avond.. Ook heb ik in zwembaden, meertjes en andere badjes gelegen met mijn vrienden. De avonden waren vaak lang met enorm veel eten en wijn. Het was gewoon een bijzonder fijne tijd in 2016. Zo lang de zon schijnt: ben ik blij!

STOMSTE TIJD VAN HET JAAR

In het begin van september kreeg ik een bacterie infectie… TJA, een echte bacterie infectie waar ik momenteel nog steeds het verse litteken van kan zien. Ik had een blaar op mijn hiel. Die blaar is open gegaan (dan is er altijd kans op een infectie) en op dat moment kwam er dus een onvriendelijke bacterie in. Die bacterie heeft ervoor gezorgd dat ik op een gegeven moment alleen nog maar moest huilen van de pijn.. Mijn hele enkel was dik en rood. De wond was niet om aan te zien.. Google maar eens ‘ontstoken wond’ (Ik sta niet in voor de kots neigingen die je nu krijgt!). Mijn hele poot lag er bijna af.. Ik ben zo’n VIJF keer bij de huisarts geweest en ik heb DRIE antibioticakuren gehad.. Gelukkig sloeg dit aan en is het genezen. Ik heb twee maanden thuis gezeten, want ik kon en mocht niet werken. September en oktober waren dus helse maanden voor mij! In zijn totaliteit ben ik hier ongeveer drie á vier maanden mee bezig geweest. Wat een DRAMA!

GOEDE VOORNEMENS 2017

Eigenlijk doe ik hier niet aan mee. Voornemens als ‘afvallen’ of ‘stoppen met roken’ gelden niet voor mij. Natuurlijk heb ik wel bepaalde ideeën over 2017 en die wil ik met jullie delen.
– Reizen: In 2017 ga ik met onze tennisvereniging een citytrip maken naar Budapest. Onwijs tof en heel veel zin in! Daarnaast ga ik een roadtrip maken in Canada en Noord-West Amerika. Super super tof dus! Allebei de reisjes staan vast.
– Werk: eigenlijk zit ik nu op een project bij NEDIS tot eind maart. Wat daarna gaat gebeuren is voor mij nog niet duidelijk. Wellicht werk ik straks weer ergens anders of doe ik iets anders. We zullen dit zien!