Laat ik jullie even meenemen op de eerste dag van dit nieuwe jaar…

Wat ik dacht dat ik deed op 1 januari 2017

“Gedreven met een onmiskenbare positieve instelling en mentaliteit stap ik 2017 in.. Met onwijs veel passie, ambitie, liefde, geluk, gezondheid en een bom aan energie begin ik de eerste dag van het jaar. Ik heb er onwijs veel zin in: ik ben er klaar voor en ik ga 2017 echt MIJN jaar maken! Goede voornemens vink ik gelijk even af. Natuurlijk maak ik deze allemaal waar. In 2017 ben ik de betere versie van mezelf!”

Hoe het daadwerkelijk ging op 1 januari 2017

“Gedreven met een flinke slok gin tonic achter mijn kiezen strompel ik behoorlijk ‘de weg kwijt’ 2017 in. Met een flink bonkend hoofd, half gestorven lever en een flinke ellendige depressie, begin ik de eerste dag van het jaar. Ik heb er helemaal geen zin meer in: ik ben echt niet klaar voor deze wereld en 2017! Goede voornemens heb ik maar even in 2016 gelaten. Overigens heb ik wel meteen bedacht dat ik in januari GEEN alcohol drink. Wat ik daar van waar maak, is iets wat ik niet kan zeggen..”

Laat ik nog maar even wachten met het kennismaken met 2018 😉