Hi dames, hier ben ik dan ein-de-lijk weer met een item over mode. Op een of andere manier ben ik niet erg consistent in mijn blogs, maar het is me toch weer gelukt om een nieuwe trend in een blog te gooien.

Erg tof en heel hot momenteel zijn (glitter) sokken in allerlei printjes, materiaal en kleuren. Met een paar van deze onderstaande sokken creëer jij je eigen stijl en zorg je ervoor dat die mainstream sneakers een personaliseerde look krijgen! Wees uniek en ga voor je eigen stijl.

Fancy Silver Socks


Gespot bij HEMA, prijs €6,00 voor 2-pak

Deze sokken zijn te tof met witte sneakers zoals Nike Air Force 1 of Adidas Stan Smith. De kleur van de sokken komt helemaal tot zijn recht met het wit van je sneakers. Draag er een mom jeans bij of een strakke zwarte skinny, het kan allemaal!

Sporty Socks

Monki Sporty Socks

Gespot bij Monki, prijs €6,00 voor 1 paar

Ben je niet van de glitter? Of wil je een sportieve look creëren? Met deze sportieve sokken van Monki gaat dat zeker lukken. Je kunt ze gemakkelijk met allerlei soorten sneakers, veterschoenen of laarsjes combineren. Ikzelf zou ze met mijn witte Nike Air Force 1 sneakers combineren.

Classic Black Socks


Gespot bij HEMA, prijs €6,00 voor 2-pak

Wil je niet zo erg opvallen, maar wil je op een meer klassieke manier mee doen aan deze trend. Dan zijn deze sokken voor jou perfect. Zwart met een klein beetje glitter erdoorheen zodat je outfit nét dat beetje extra krijgen. Ik draag ze zelf met veterschoenen en een pantalon. Wat mij betreft een hele toffe look die simpel, maar toch net wat anders is!

Happy Socks

lsq8w0j4fccgkbrqh2v7

Gespot bij Happy Socks, prijs €9,00 voor 1 paar

Deze kan je vast wel. Happy socks zijn al een tijdje ‘in de mode’, maar met de huidige sokkentrend komen deze helemaal tot zijn recht. Je kunt in principe alle printjes met elkaar combineren: hoe gekker, hoe beter! Ik zou ze zelf niet zo snel dragen, maar ik vind het bij sommige andere mensen heel tof staan. Doe je ding en combineer!

Wat vind jij van deze trend? Laat het mij hieronder weten!

Advertenties