Woehoeee, wat een tof nieuws heb ik vandaag! Enkele weken geleden kreeg ik een berichtje via Instagram dat mijn foto zou gepubliceerd worden in het magazine Lonely Planet Traveller. Nu ben ik een mega fan van Lonely Planet dus mijn geluk kon niet op. Op een of andere manier was ik het weer, een beetje, vergeten dat mijn foto erin zou staan.. HOE krijg je dat voor elkaar: tja, ik heb dat wel eens! Gisteren liep ik op het station en dacht ik “He, shit. Ik moet eens een kijkje nemen bij AKO om te zien of mijn foto in het magazine staat”. Wat bleek: ja hoor, hij staat erin! Toch wel enigszins trots ben ik op deze ietwat kleine publicatie.

Mijn column in Metro

In januari stond mijn column gepubliceerd in Metro, daar ben ik nóg trotser op! Het is zo onwijs tof om te zien dat jouw tekst met een foto van je gezicht plus naam in één van de meest gelezen kranten van Nederland staat. Het was een soort droom die uitkwam! Het smaakt altijd naar meer om columns te schrijven, maar naast een fulltime baan is het erg moeilijk te combineren. Aanschouw hieronder mijn column en oja, dit is ook gepubliceerd in het Reeshof Journaal (kleine krant in Tilburg):