Toen ik gisteren voor de buis zat en voor het eerst in mijn leven RTL Boulevard keek, werd ik onwijs gelukkig van het nieuws dat Geraldine Kemper met haar eigen kledinglijn komt! De naam van het brand is OSCAR JANE en ik zal je gauw alle ins en outs vertellen over dit toffe nieuws! Lees snel verder.

Waar komt de naam OSCAR JANE vandaan?

Geraldine verteld dat ze Oscar geheten zou hebben als ze geboren was als jongen. Jane is officieel haar tweede naam. Vandaar dus OSCAR JANE!

Wat kunnen we van de eerste collectie verwachten?

In het programma bij RTL Boulevard spreekt Geraldine over kleurrijke kleding met prints. Ze vindt het belangrijk dat je er lekker in kan dansen en bewegen. Ook houdt ze van een festivalletje én reizen dus ben ik ervan overtuigd dat het een hippe, kleurrijke en vrolijke kledinglijn gaat worden.

Bekijk hier de eerste collectie van OSCAR JANE! 

Wanneer wordt de kledinglijn van Geraldine Kemper gelanceerd?

Op het Instagramaccount van OSCAR JANE staat ‘COMING SOON’. Wat dat precies inhoudt is niet helemaal duidelijk, maar snel kunnen we haar kleding verwachten. Ik sta alvast in de startblokken om te bestellen wanneer de kleding online staat!
Update 09-04-2018: Inmiddels kan je je aanmelden voor de nieuwsbrief via www.oscarjane.nl. Leuke bijkomstigheid: je kunt een tof shirt winnen als jij je aanmeldt! Aan het eind van april worden de winnaars bekend gemaakt.

Even een DWARSS momentje tussendoor

Stiekem ben ik een groot fan van deze blonde dame. Gerrie is stoer, vrouwelijk en avontuurlijk. Geen meisje, meisje en dat maakt haar stijl ook duidelijk. In mijn eerdere blogs over haar kun je zien wat ik van haar stijl vindt en je zou daar ook inspiratie kunnen opdoen!
Klik hier voor de blog over de Geraldine Kemper Look
Nog een blog over haar look vind je hier

Wil je op de hoogte blijven van dit toffe fashion merk OSCAR JANE? Like dan zeker even het account op Instagram en Facebook!