Hoe lang het geleden is dat het bekend werd dat Primark in Tilburg zou komen, kan ik mijzelf inmiddels niet eens herinneren. Nu duurt de bouw van de Primark toch ook alweer een tijdje en zijn al de eerste bezoekers gespot (die weliswaar voor een dichte deur stonden!). De hamvraag luidt dan ook: Primark, waar blijf je nu? In dit artikel ben ik het internet afgestruind om antwoorden te zoeken op deze vraag!

Wanneer gaat de Primark in Tilburg open?

Natuurlijk zijn er geruchten. Als ik eerlijk ben, zit ik niet met smacht op deze winkel te wachten, maar toch houdt het me wel bezig. Mogen we Brabants Dagblad geloven dan gaat de Primark Medio juni open. Dit hebben zij namelijk gesignaleerd in de vacatures die openstaan voor de vestiging in Tilburg. Is dat wel zo? Ik ging op onderzoek uit!

Primark vacatures voor Tilburg onder de loep genomen

Uiteraard heb ik dit feitje even gecheckt op de officiële carrière site van Primark. Het zou een zeer betrouwbare aanwijzing zijn als hier staat per wanneer ze iemand zoeken.
Primark Tilburg
primark vacature

Te zien valt dat er vacatures openstaan voor Tilburg. Dat is een positief punt, maar in geen enkele vacature kan ik een startdatum vinden(?). Hoe Brabants Dagblad dit heeft onderzocht, vraag ik me gelijk af.  Of zou Primark dit uit de vacatures hebben gehaald om zo de openingsdatum te kunnen verzetten? Who knows!

Facebook event: Opening Primark Tilburg

In mijn zoektocht naar de opening, kom ik op een Facebook event. Ik word gelijk enthousiast, want ik zie 21 juni staan.  Al snel nam verdween mijn ethousiasme als sneeuw voor de zon: het ging over 21 juni 2017 i.p.v. 2018. Dit bewijst wel weer HOE lang deze opening duurt en dat er nog steeds geen officieel Facebook event gepland staat!

2018-04-18 13_45_22-Opening Primark Tilburg Datum_Tijd Kunnen Gewijzigd Worden

Wat is nu écht het antwoord?

Als ik Google op Primark Tilburg kom ik geen haar verder. Niets lijkt erop dat Primark haar openingstijd met ons wilt delen. Heel vreemd, want als winkel zou je hier toch echt promotie voor willen maken? Tja, ik ga nu maar uit van de woorden van Brabants Dagblad:  ‘De nieuwe winkel van Primark in Tilburg is naar verwachting aanstaande zomer gereed’, liet een PR-medewerker begin deze maand nog weten.