Welkom bij DWARSS. Hieronder vind je meer informatie over de persoon achter dit blog. Verwacht niet wekelijks een blog, want dit blog wordt sporadisch bijgehouden.

De persoon achter DWARSS

Mijn naam is Janneke Spijkers. Ik ben geboren op 18 juli 1991 en ik woon in Noord-Brabant. Mijn studiejaren zijn voorbij, maar ik heb ruim 7 jaar gestudeerd aan Avans Hogeschool (HBO Commerciële Economie) en Universiteit van Tilburg (Pre-Master Marketing Management). Momenteel ben ik werkzaam als online marketeer bij een internationaal bedrijf. Als kind al schreef ik veel verhalen over van alles en nog wat. Daarnaast hield ik een dagboek bij vanaf 1997. Het schrijven is dus iets waar ik graag mee bezig ben. Naast schrijven ben ik graag bezig met alles wat te maken heeft met muziek. Ik sta op met muziek en ik ga naar bed met muziek. Muziek zorgt voor een fijne sfeer en laat dat nou iets zijn waar ik OOK van houd. Momenteel ben ik erg ‘fan’ van Roosevelt. Buiten muziek ga ik graag naar festivals, concerten, restaurants en andere plekken waar je met andere mensen ontspannen kan kletsen. Ik klets namelijk erg graag. Stil zijn is wat dat betreft niet helemaal aan mij besteed.

Waarom koos ik voor de naam DWARSS?
Hmmm, ik vind mijzelf wel eens lichtelijk koppig. Koppig kan je relateren aan dwars. Ik vind het heerlijk om lekker dwars te zijn. Het is een manier om eens de wereld van een andere kant te bekijken. Tegendraads zijn, is iets wat je verder kan brengen.

Wat betekent DWARSS?
Dit antwoord heb ik uit de ‘Dikke Van Dale’ gehaald. Dwras

Advertenties